Al meer dan 15 jaar zijn wij vaste partner van Renson voor de montage van structurele zonwering en lamellenwanden. Deze oplossingen zijn niet alleen uiterst functioneel en energiebesparend, ze vormen ook een echte eyecatcher voor het gebouw. Elk project handelen we van A tot Z af, inclusief de vereiste opmetingen en de finale montage.

Structurele zonwering

Steeds meer kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, maar ook particuliere woningen kiezen voor de structurele zonwering van Renson. Ze zijn niet alleen uiterst functioneel en energiebesparend als vaste zonwering, ze geven ook visueel een sterke meerwaarde aan het gebouw. In ons eigen werkatelier zorgen wij ook voor bijpassende afwerkprofielen op maat.

Renson heeft verschillende mogelijke types van verticale en horizontale structurele zonwering: Sunclips, Icarus en schuifpanelen. Bekijk hier de brochures van Renson over structurele zonwering en ontdek alle mogelijkheden. Contacteer ons gerust bij vragen.

structurele zonwering (29)
lamellenwand (13)

Lamellenwanden

Lamellenwanden combineren hun functionaliteit met een esthetische uitstraling. Ze zijn dankzij hun ventilerende werking uitermate geschikt voor het visueel en akoestisch afschermen van technische installaties. Daarnaast beschermen deze wanden tegen regen, wind en ongedierte. Dankzij hun strakke afwerking springen lamellenwanden ook als gevelbekleding in het oog.

Bekijk hier de brochures van Renson over lamellenwanden en ontdek alle mogelijkheden.

LINARTE gevelbekleding

Linarte is het nieuwste pronkstuk uit het Renson-gamma. Het doordachte moduleerbare systeem bestaat uit drie verschillende profielen, die onzichtbaar worden bevestigd, en eindeloos en volgens uw persoonlijke smaak kunnen worden gecombineerd. Inwerken van huisnummers of logo’s, onzichtbaar integreren van garagepoorten en deuren, inserts in hout of LED… het kan allemaal. 

Het resultaat is hoe dan ook een unieke gevel in strak minimalistisch design. En net als alle Rensonproducten zijn de Linarte-profielen duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk.
Linarte Renson

Zien is geloven, ontdek daarom zelf één van onze Linarte-projecten in de video of bekijk de brochures van Renson over Linarte.

Vraag online uw offerte

Bezorg ons alle technische informatie i.v.m. uw project.

Offerte aanvragen