Aluminium gevelbekleding past perfect bij een moderne, strakke bouwstijl. Aluminium is een uiterst lichte en bijzonder onderhoudsvriendelijke gevelbekleding. Onze eigen ontwikkelde systemen Plano en Aluset zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Wij garanderen een uiterst duurzame totaaloplossing inclusief isolatie en ophangsysteem. Dankzij de ruime isolatiemogelijkheden sluit onze gevelbekleding perfect aan bij het streven naar duurzaam bouwen en benoveren. Onze aluminium gevelbekleding is ook geschikt voor de afwerking van buitenplafonds.

Gevel(101)

Waar plaatsen wij aluminium gevelbekleding?

U vindt onze aluminium gevelbekleding zowel terug op kantoren, industriepanden als woningen. Een gebouw kan volledig voorzien worden van onze aluminium gevelbekleding of deels als eyecatcher.

Maatwerk voor aluminium gevelbekleding

Voor elk project bieden we 100% maatwerk, afgewerkt in de gewenste kleur.

Plano

Onze aluminium gevelbekleding Plano biedt een strakke totaaloplossing inclusief ophangstructuur en isolatie. De aluminium panelen worden aan elkaar bevestigd via een tand- en groefsysteem.

Zowel een verticale als horizontale plaatsing is mogelijk met een grote keuze aan verschillende breedtes van de aluminium gevelpanelen.

De panelen krijgen via poederlakken de gewenste kleur en oppervlaktestructuur.

Eveneens de perfecte oplossing voor de afwerking van buitenplafonds.

Plano - Aluservice
Aluset---Aluservice-original

 

Aluset

Onze Aluset is opgebouwd uit geplooide aluminium cassettes met een open voegsysteem. Omdat we botsten op de beperkingen van de cassette-ophangsystemen die op de markt te vinden waren, ontwikkelden we er zelf één. Dit innovatieve ophangsysteem is 100% regelbaar en uit aluminium, voorzien van de nodige thermische onderbrekingen, en kan volledig worden opgebouwd volgens uw wens. Dankzij de doordachte opbouw van onze achterstructuur kunnen de cassettes probleemloos individueel vervangen worden. Deze gevelbekleding is geventileerd en combineerbaar met grote isolatiediktes. Ook die kunnen wij voor u voorzien.

Onze aluminium gevelbekleding op uw bouwproject?

Stap 1

Vraag een eerste offerte

Bezorg ons zo snel mogelijk in het bouw- of ontwerpproces uw lastenboek, meetstaat en/ of een detailtekening. Op basis hiervan berekenen wij een eerste richtinggevende offerte.

Stap 2

Opmeten ter plaatse

Wanneer de muren geplaatst zijn, meten wij ter plaatse alles op. Een correcte opmeting is absoluut noodzakelijk voor een juiste plaatsing en definitieve prijszetting.

Stap 3

Technische uitvoeringsplannen

Op basis van onze eigen opmetingen stellen wij technische uitvoeringsplannen op. Deze bezorgen we u ter goedkeuring binnen de twee weken.

Stap 4

Eigen productie en afwerking in de gewenste kleur

De aluminium gevelbekleding wordt op maat vervaardigd in ons eigen atelier. Elke kleur of structuur is mogelijk. Het poederlakken gebeurt in een Qualicoat gecertificeerde lakkerij. De totale productietijd bedraagt doorgaans zes weken. Deze periode start na uw goedkeuring van de uitvoeringstekeningen en de orderbevestiging.

Stap 5

Montage door onze vakmensen

Onze eigen plaatsingsploegen zorgen voor een piekfijne montage volgens de afgesproken timing.

Onze aluminium gevelbekleding zelf plaatsen?

Wij werken flexibel samen met gevelbekleders en gevelbouwers.
Zij zijn steeds welkom om onze aluminium gevelbekleding in hun aanbod op te nemen.

Wij staan open voor elke mogelijke samenwerkingsvorm inzake opmeting, levering of plaatsing.

U bepaalt hoe ver onze service gaat. Wilt u zelf opmeten en plaatsen?
Prima, wij leveren de bestelde aluminium gevelbekleding op het gewenste tijdstip.