Aluminium muurafdekprofielen garanderen de perfecte visuele afwerking van de opstanden van platte daken of groendaken. Onze aluminium muurafdekprofielen zorgen voor een decoratieve afwerking en bescherming die absoluut mag gezien worden.

muurkappen (8)

Kies voor de meerwaarde van aluminium muurafdekprofielen

We plaatsen onze aluminium muurafdekprofielen dan ook vooral op kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, appartementsgebouwen, zorginstellingen… waar een strakke bouwstijl centraal staat.

De kleur van de afdekprofielen sluit – volledig naar wens – passend aan bij de kleur van de ramen.

Daarnaast zorgt een muurafdekprofiel voor extra bescherming van de dakrand. Het risico op beschadigingen wordt herleid tot het absolute minimum.

Ook voor de afwerking van terrassen en scheidingsmuren

Ook voor het afwerken van terrasmuren of scheidingsmuren bieden onze aluminium muurafdekprofielen een esthetisch mooie en uiterst functionele oplossing.

Voor terrassen werken we nauw samen met de balustrademonteurs.

muurkappen (14)

Onze aluminium muurafdekprofielen op uw bouwproject?

Stap 1

Vraag een eerste offerte

Bezorg ons zo snel mogelijk in het bouw- of ontwerpproces uw lastenboek, meetstaat en/ of een detailtekening. Op basis hiervan berekenen wij een eerste richtinggevende offerte.

Stap 2

Opmeten ter plaatse

Wanneer de muren geplaatst zijn, meten wij ter plaatse alles op. Een correcte opmeting is absoluut noodzakelijk voor een juiste plaatsing en definitieve prijszetting.

Stap 3

Technische uitvoeringsplannen

Op basis van onze eigen opmetingen stellen wij technische uitvoeringsplannen op. Deze bezorgen we u ter goedkeuring binnen de twee weken.

Stap 4

Eigen productie en afwerking in de gewenste kleur

De aluminium gevelbekleding wordt op maat vervaardigd in ons eigen atelier. Elke kleur of structuur is mogelijk. Het poederlakken gebeurt in een Qualicoat gecertificeerde lakkerij. De totale productietijd bedraagt doorgaans zes weken. Deze periode start na uw goedkeuring van de uitvoeringstekeningen en de orderbevestiging.

Stap 5

Montage door onze vakmensen

Onze eigen plaatsingsploegen zorgen voor een piekfijne montage volgens de afgesproken timing.

muurafdekprofiel

Zelf onze muurafdekprofielen plaatsen?

Wilt u als professionele dakwerker of aannemer zelf aan de slag met onze muurafdekprofielen? Dit kan. U bepaalt of wij al dan niet de opmeting ter plaatse uitvoeren. Vervolgens maken wij volledig op maat de aluminium afdekprofielen, waarna u de plaatsing verzorgt. Wij voorzien een genummerd legplan zodat u perfect weet welk onderdeel waar moet komen.