Sinds de oprichting in 2004 door Kris Wynen onderging Aluservice een sterke groei. Inmiddels telt ons bedrijf een twintigtal gemotiveerde medewerkers en maakt het onderdeel uit van B&R Bouwgroep. Onze grote kracht zit in de totaalservice voor aluminium muur- en wandbekleding, inclusief opmetingen, eigen transport, maatwerk uit eigen atelier én montage. We richten ons op projecten in heel België. 

Alles in eigen atelier

Aluservice beschikt over een eigen atelier waar alle snij-, las- en plooiwerken gebeuren. Op die manier garanderen we absoluut maatwerk.

Na het opmeten op de werf staan onze technische tekenaars in voor het uitwerken van correcte technische uitvoeringsplannen. Voor het poederlakken werken we samen met vaste partners die over een Qualicoat certificaat beschikken.

B_R-162
REN (196)

Onze klanten

Wij werken in heel België in opdracht van algemene aannemers, terrasbouwers, dakwerkers, schrijnwerkers... Bij de uitvoering van hun project rekenen zij op onze specifieke vakkennis inzake aluminium wand- en muurbekleding. Voor architecten en studiebureaus ontwikkelden wij een databank met technische fiches en lastenboeken. 

Team van een twintigtal medewerkers

Aluservice is een dynamisch en toekomstgericht bedrijf met een familiaal karakter. Het gedreven team van een twintigtal medewerkers bestaat uit een projectleider, technische tekenaars, een montageploeg en een productieploeg. De commerciële binnendienst volgt vragen van klanten snel en efficiënt op.

Groepsfoto-7